Castelijm

De naam Castelijm legt de link tussen de gangbare naam in de gemeente, “Croda Castelein”, en de vroegere functie van de oude lijmfabriek. Castelijm voorziet geen traditionele nieuwbouw, maar unieke gezinswoningen en luxueuze appartementen in een groene omgeving.

Zorgeloos wonen

Castelijm is een groene en duurzame buurt voor jong en oud, met ruimte voor 16 nieuwbouw gezinswoningen en 19 appartementen. De zonnige parkzone is de ideale plek om een luchtje te scheppen in een geborgen en veilige omgeving.

De appartementen zijn voorzien van een ondergrondse parking en bewoners van de huizen parkeren in de voortuin. Dankzij het autoluwe karakter van de wijk en de centraal gelegen parkzone, creëren we een zorgeloze omgeving voor onze bewoners. Via een zachte doorsteek neem je veilig met de fiets de kortste weg naar centrum Kapellen. 

Kwaliteitsvolle architectuur

Jouw droomwoning werd met veel zorg en aandacht ontworpen door Abscis architecten uit Gent.

Investeer

Castelijm is op lange termijn ook een duurzame investering in de toekomst. De locatie, de afwerking, de buurt, de energievriendelijke constructie en duurzame materialen garanderen een waardestijging van de woningen op Castelijm op lange termijn. Het minimale jaarlijkse energieverbruik verzekert u van een blijvend rendement.

Bekijk het aanbod gezinswoningen

Bekijk het aanbod appartementen